Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προπόνηση HIIT 30’ σε Διάδρομο Γυμναστικής

Hiit training σε διάδρομο γυμναστικής

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια καλή προπόνηση HIIT (High-intensity interval training) στον αγαπημένο σας διάδρομο γυμναστικής. Αυτή είναι η αγαπημένη μας προπόνηση HIIT 30 λεπτών σε διάδρομο.

 

πρόγραμμα hiit σε διάδρομο γυμναστικής

 

Μόλις ολοκληρώσετε το πρόγραμμα πραγματικά θα στάζετε από τον ιδρώτα. Μία προβλεπόμενη συχνότητα είναι δύο φορές την εβδομάδα και μπορείτε να συνδυάσετε με μία προπόνηση δύναμης. Αν δεν προλαβαίνετε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα με τη μία, μπορείτε να το μοιράσετε σε δύο 20λεπτες προπονήσεις την ίδια μέρα. Αυτή είναι η ομορφιά αυτής της προπόνησης, είναι ευέλικτη!


Η προπόνηση HIIT είναι μία άσκηση υψηλής έντασης, ονομάζεται επίσης και διαλειμματική προπόνηση, και είναι μια μορφή άσκησης που εναλλάσσει σύντομες περιόδους έντονης αναερόβιας άσκησης με λιγότερο έντονες περιόδους ανάκαμψης. Αν και δεν υπάρχει καθορισμένη διάρκεια στις προπονήσεις HIIT, συνήθως διαρκούν μέχρι 30 λεπτά, με χρόνους που ποικίλλουν ανάλογα με το τρέχον επίπεδο φυσικής κατάστασης του χρήστη.

 


 

Σας αρέσει η ποικιλία στην προπόνησή σας; Σας προτείνουμε τη σειρά διαδρόμων Kettler Track S με την τεράστια ποικιλία προγραμμάτων. Διασύνδεση bluetooth για ακόμα περισσότερες επιλογές προπόνησης και διαδραστικές διαδρομές από ολόκληρο τον κόσμο!
 

διάδρομοι γυμναστικής kettler track s

 

 


 

Βρείτε περισσότερες συμβουλές άσκησης και υγείας στο blog μας!