Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αποστολές

Κάνουμε παραδόσεις και αποστολές σε όλη την Ελλάδα. 
Το κόστος αποστολής για παραγγελίες άνω των 100€ είναι δωρεάν.

 

Οι τρόποι αποστολής είναι οι εξής:

 

  • Παραλαβή παραγγελίας από το πλησιέστερο κατάστημα KINISSIS

Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή στο kinissis.eu και παραλάβετέ την από το κατάστημα KINISSIS που σας εξυπηρετεί. Για κάθε παραλαβή, πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

 

  • Αποστολή μέσω courier ή μεταφορικής εταιρίας

Το σύστημα υπολογίζει αυτόματα και επιλέγει το πιο συμφέρον για τον πελάτη τρόπο αποστολής. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών ανάλογα με την περιοχή παράδοσης και το βάρος της παραγγελίας.
Μικρά δέματα με βάρος έως 15kg (σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών courier (ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα & Speedex) σε όλη την Ελλάδα.
Σε περιπτώσεις παραγγελιών που υπερβαίνουν τα 15 kg ή έχουν ιδιαίτερα ακανόνιστη μορφή συσκευασίας, η αποστολή θα γίνεται μόνο με μεταφορική εταιρία μέχρι τον πλησιέστερο σταθμό αποστολής από όπου θα πρέπει να τα παραλάβει ο πελάτης.

 

  • Παράδοση κατ’ οίκον εντός νομού Αττικής

Παραγγελίες με ογκώδη δέματα πχ. όργανα γυμναστικής, τραπέζια πινγκ πονγκ, μπιλιάρδα κλπ αξίας άνω των 100€ εντός νομού Αττικής παραδίδονται επί πεζοδρομίου ή κατόπιν συνεννόησης για το κόστος στο χώρο σας. 
Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 09:00-17:00 κατόπιν 2ωρου ραντεβού.
Εάν για το είδος που παραγγείλατε υποστηρίζεται ή ζητήσετε συναρμολόγηση, αυτή γίνεται κατά την παράδοση από εξειδικευμένους τεχνικούς.
Η παράδοση και συναρμολόγηση κατ’ οίκον ισχύει με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση δύο (2) ατόμων, είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε με τις σκάλες και δεν αφορούν χρήση ή κόστος γερανοφόρου οχήματος.

 

 

Για επιπλέον πληροφορίες και προσωπική εξυπηρέτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 620 01 06 ή στείλτε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ΕΔΩ.