Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελάτε να μας γνωρίσετε. Οι γυμναστές μας ευχαρίστως θα σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις και υπεύθυνες προτάσεις άσκησης & υγείας στα μέτρα σας! Όλα τα όργανα γυμναστικής είναι στη διάθεσή σας για δοκιμή και επίδειξη λειτουργίας. Γνωρίστε τον προσωπικό σας σύμβουλο-γυμναστή σε κάθε κατάστημα!
Κηφισιά
Άλιμος
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

   Δευτέρα / Τετάρτη / Σάββατο: 09:00-15:30,  Τρίτη / Πέμπτη / Παρασκευή: 09:00-14:00 & 17:00-21:00

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 151 - ΚΗΦΙΣΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κατάστημα Kinissis Κηφισιά Εξοπλισμός Γυμναστικής Κατάστημα Kinissis Κηφισιάς Διάδρομοι Γυμναστικής Κατάστημα Kinissis Κηφισιάς Ποδήλατα Γυμναστικής Κατάστημα Kinissis Κηφισιάς Όργανα Γυμναστικής Nordictrack ifit Κατάστημα Kinissis Κηφισιάς Επαγγελματικός Εξοπλισμός Γυμναστηρίου Κατάστημα Kinissis Κηφισιάς Όργανα Γυμναστικής toorx Κατάστημα Kinissis Κηφισιάς Όργανα Γυμναστικής
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 151, το νέο κατάστημα της Κηφισιάς, που μεταφέρθηκε το 2019 από την οδό Τατοΐου, όπου για χρόνια υπήρξε πόλος έλξης για τους ανθρώπους του Fitness - ιδιώτες αλλά και επαγγελαμτίες, φιλοξενεί μία εξίσου ενημερωμένη έκθεση Οργάνων Γυμναστικής. Συγκεντρώνει φίλους όχι μόνο από στα Β.Προάστια ,την Αθήνα και την Ανατολική Αττική αλλά και εκτός Αττικής λόγω της εύκολης πρόσβασης και από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Εδώ θα βρείτε έκθεση με μεγάλη γκάμα σε Όργανα Γυμναστικής όλων των ειδών, ποικιλία από αξεσουάρ άσκησης οικιακού ή επαγγελματικού εξοπλισμού, παιδικά είδη, Water Sports, αλλά και όλα τα προϊόντα του eshop (κατόπιν παραγγελίας) .
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
panagiotis store kifisia

Παναγιώτης

 

Ασχολείται με το fitness, το μπάσκετ & τα αθλήματα ρακέτας. Έχει την εμπειρία, τις γνώσεις και την αφοσίωση στην αποστολή του που είναι η εξυπηρέτηση κάθε επισκέπτη ή πελάτη του καταστήματος με την ανάλογη φροντίδα για τον καθένα ξεχωριστά. Επιπλέον υποδέχεται και φροντίζει προσωπικά για τις αποστολές πανελλαδικά όλων των παραγγελιών μέσω του e-shop.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

   Δευτέρα / Τετάρτη / Σάββατο: 09:00-15:30,  Τρίτη / Πέμπτη / Παρασκευή: 09:00-14:00 & 17:00-21:00

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Λ.ΑΛΙΜΟΥ 30 - ΑΛΙΜΟΣ (1ο φανάρι στην άνοδο από Λ.Ποσειδώνος)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κατάστημα Kinissis Άλιμος Καλαμάκι Όργανα Γυμναστικής Κατάστημα Kinissis Άλιμος Καλαμάκι Όργανα Γυμναστικής Κατάστημα Kinissis Άλιμος Καλαμάκι Όργανα Γυμναστικής Κατάστημα Kinissis Άλιμος Καλαμάκι Όργανα Γυμναστικής Κατάστημα Kinissis Άλιμος Καλαμάκι Όργανα Γυμναστικής Κατάστημα Kinissis Άλιμος Καλαμάκι Όργανα Γυμναστικής Κατάστημα Kinissis Άλιμος Καλαμάκι Όργανα Γυμναστικής
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Στη Λ.Αλίμου 30, 1ο φανάρι από Λ.Ποσειδώνος, άνοιξε το 2008 το νεότερο και μεγαλύτερο σε χώρο έκθεσης κατάστημα Κinissis.

Από τότε αναπτύσσεται συνεχώς εξυπηρετώντας όλα τα Νότια προάστια και την Νοτιοανατολική Αττική αφού αποτελεί τον πιο ενημερωμένο χώρο έκθεσης Οργάνων Γυμναστικής στα νότια προάστια. Διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης.

Τηλ/Fax: 210 9802480

Εδώ θα βρείτε έκθεση με Όργανα Γυμναστικής όλων των ειδών όσο και αξεσουάρ άσκησης, Ping Pong, παιδικά είδη, είδη αθλητισμού & σπορ, αλλά και όλα τα προϊόντα του eshop (κατόπιν παραγγελίας) .
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Τηλ/κή εξυπηρέτηση e-shop: 210 6200106 για διαθεσιμότητα, προσφορές ή ό,τι θέλετε να πληροφορηθείτε . Ωρες : Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00