Γραφτείτε στο newsletter μας και κερδίστε εκπτωτικό κωδικό για τις αγορές σας

Email *

Όργανα Γυμναστικής

Γυμναστείτε στο σπίτι χωρίς συνδρομές και επισκέψεις στο γυμναστήριο. Τα οικιακά όργανα γυμναστικής ταιριάζουν σε κάθε χώρο καθώς είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι και λειτουργικά αλλά και να εξοικονομούν χώρο. Έτσι σας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης καθώς γυμνάζεστε με την άνεσή σας όπως και όποτε εσείς θέλετε ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε αυτή την επιλογή. Αν θέλετε να χάσετε κιλά και ειδικά για απώλεια λίπους θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο επιταχύνεται το αδυνάτισμά σας, όταν παράλληλα με τη...

Γυμναστείτε στο σπίτι χωρίς συνδρομές και επισκέψεις στο γυμναστήριο. Τα οικιακά όργανα γυμναστικής ταιριάζουν σε κάθε χώρο καθώς είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι και λειτουργικά αλλά και να εξοικονομούν χώρο. Έτσι σας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης καθώς γυμνάζεστε με την άνεσή σας όπως και όποτε εσείς θέλετε ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε αυτή την επιλογή. Αν θέλετε να χάσετε κιλά και ειδικά για απώλεια λίπους θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο επιταχύνεται το αδυνάτισμά σας, όταν παράλληλα με τη προσεγμένη διατροφή σας, βάλετε τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα στο πρόγραμμά σας 1 ώρα αερόβια γυμναστική συνδυασμένη με ασκήσεις με λίγα βάρη. Το πιο κατάλληλο όργανο για να ξεκινήσετε θα ήταν ένας διάδρομος γυμναστικής ή  ένα ελλειπτικό μηχάνημα σε συνδυασμό με κάποιο όργανο κοιλιακών για το δύσκολο αυτό σημείο ειδικά για τους άνδρες αλλά και βαράκια για πιο γυμνασμένα μπράτσα και ώμους. Ήδη θα έχετε τα βασικά για την άσκησή σας!

Αν έχετε το ιδανικό βάρος και θέλετε να το διατηρήσετε και να τονώσετε τους μύες σας, τότε 3-4 φορές την εβδομάδα με άσκηση πιο καρδιοτονωτική που να ενισχύει ιδιαίτερα τη μυϊκή γράμμωση επιλέξτε στεπ, ποδήλατο, βάρη, σχοινάκι κ.α.  

Εδώ έχουμε για εσάς έχουμε όργανα γυμναστικής για κάθε χρήση, για κάθε χώρο και για κάθε επίπεδο - είτε είστε αρχάριος, είτε πιο γυμνασμένος, ακόμα και αθλητής ή επαγγελματίας. 

Πώς να επιλέξετε σωστά; Μάθετε περισσότερα για τα κατάλληλα προϊόντα. Ανάλογα με το ποια περιοχή του σώματός σας θα θέλατε να γυμνάσετε, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τύπους εξοπλισμού. Οι διάδρομοι είναι εξαιρετικοί για να γυμνάσετε ολόκληρο το σώμα, αλλά αν θέλετε να στοχεύσετε ειδικές περιοχές τότε θα να πρέπει να αναζητήσετε το κατάλληλο όργανο γυμναστικής. Ελέγξτε το χώρο σας. Ο διαθέσιμος χώρος σας είναι σημαντικός. Εάν έχετε  πραγματικά μικρό χώρο, αναζητήστε μια ευέλικτη επιλογή που είναι εύκολο να αναδιπλωθεί. Συγκρίνετε: Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι παρόμοια μοντέλα σε τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέρονται σε διαφορετικές τιμές. Η τιμή δεν είναι ποτέ άσχετη με την ποιότητα κατασκευής. Μην αρκεστείτε στη σύγκριση εικόνων και χαρακτηριστικών από το διαδίκτυο. Δοκιμάστε και εκτιμήστε προσωπικά την ποιότητα κατασκευής του οργάνου. Προτιμήστε εξειδικευμένα καταστήματα για τις αγορές σας. Όχι μόνο θα  δείτε και θα δοκιμάσετε διάφορα όργανα γυμναστικής ώστε να σχηματίσετε δική σας γνώμη αλλά επιπλέον θα υποβάλετε τυχόν ερωτήσεις ή απορίες σας, θα λάβετε απαντήσεις αλλά και επιπλέον συμβουλές, οδηγίες και προτάσεις από έμπειρους πωλητές-γυμναστές με γνώση του αντικειμένου. Υποστήριξη μετά την αγορά. Προτιμήστε για τις αγορές σας καταστήματα που μπορούν να σας παρέχουν άμεσα υποστήριξη τόσο για τη χρήση του οργάνου όσο και τυχόν τεχνικά θέματα που θα προκύψουν. Εμπιστευτείτε την εγγύηση που παρέχεται απευθείας από την αντιπροσωπεία καθώς διαθέτει πιο έμπειρο τεχνικό προσωπικό καθώς και  μακροχρόνια κάλυψη ανταλλακτικών. Και φυσικά ρωτήστε μας ή δείτε περισσότερα στο My kinissis Fitness Guide.


 
  • Διάδρομοι τρεξίματος ,γυμναστικής, ηλεκτρικοί σε πολλές επιλογές για κάθε χρήστη και στις καλύτερες τιμές μας. Εμείς προτείνουμε και εσείς επιλέγετε τη λύση που σας ταιριάζει για άσκηση στο σπίτι
  • Τα ελλειπτικά γυμνάζουν όλο το σώμα άνω & κάτω κορμο με έντονη καύση θερμίδων για απώλεια βάρους. Η αρμονική τους κίνηση είναι πολύ φιλική για τις αρθρώσεις.
  • Τα ποδήλατα γυμναστικής απλά ή εργομετρικά αλλά και αθλητικού τύπου είναι κλασσικά όργανα γυμναστικής για βελτίωση φυσικής κατάστασης, αντοχής και απώλεια βάρους.
  • Τα εργομετρικά ρυθμίζονται ηλεκτρονικά, διαθέτουν ιδιαίτερα ακριβή έλεγχο της έντασης με απόδοση σε Watts & σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά standards DIN EN 957-1/5 τα εργομετρικά ...
  • Η κωπηλατική μηχανή γυμνάζει τις μεγάλες μυικές ομάδες κορμού, χεριών & ποδιών. Ιδανική για ενδυνάμωση, αντοχή, ενεργοποίηση μεταβολισμού. Κατάλληλη & για μεγαλύτερες ηλικίες.
  • Τα πολυόργανα γυμναστικής είναι κατάλληλα για μυϊκή ενδυνάμωση και άσκηση των κύριων μυϊκών ομάδων. Πλεονέκτημά τους η εκτέλεση πολλών ασκήσεων σε ένα όργανο μικρού όγκου.
  • Πάγκοι γυμναστικής πολυμορφικοί και πτυσσόμενοι για ασκήσεις με ελεύθερα βάρη, κοιλιακούς, ραχιαίους. Ρυθμίζονται σε διάφορες θέσεις για ασκήσεις με μπάρες, αλτήρες, βάρη...
  • Τα στεπ προσομοιάζουν στο ανέβασμα σκάλας. Μπορείτε να κάψετε σημαντικό αριθμό θερμίδων και να γυμνάσετε μηρούς & γλουτούς. Μικρά και εύκολα στην αποθήκευση με μετρητή παλμών για τον καλύτερο έλεγχο της άσκησης.
  • Αξεσουάρ υψηλής ποιότητας όπως: προστατευτικά δάπεδα, ασύρματη μέτρηση παλμών, λογισμικά άσκησης, προϊόντα λίπανσης & συντήρησης οργάνων γυμναστικής.
  • Διάδρομοι , Ελλειπτικά, Ποδήλατα , Πάγκοι γυμναστικής -Δείγματα έκθεσης σε άριστη κατάσταση και λειτουργία με εγγύηση αντιπροσωπείας.