Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιοι είμαστε

Είμαστε αυτοί που γνωρίζουν το fitness τόσο καλά που χιλιάδες πελάτες μάς εμπιστεύονται ξανά και ξανά από το 2008! Ξέρουμε ότι η καλή υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Γι’ αυτό με υπευθυνότητα και συνέπεια μοιραζόμαστε μαζί σας – τους ιδιώτες αλλά και τους επαγγελματίες – εμπειρίες άθλησης. Σας προτείνουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα για γυμναστική και ψυχαγωγία που θα καλύψουν ιδανικά τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

 

Επισκεφτείτε τα καταστήματά KINISSIS σε Κηφισιά και Άλιμο, για να δοκιμάσετε προϊόντα από μία πλούσια έκθεση μέσα σε ένα δυναμικό χώρο μοντέρνας αισθητικής. Στην επιλογή σας, θα σας βοηθήσουν καθοριστικά και υπεύθυνα με την επιστημονική τους γνώση και εμπειρία εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Fitness – όλοι γυμναστές, απόφοιτοι σχολής γυμναστικής ΤΕΦΑΑ.

 

Εναλλακτικά, ελάτε κοντά μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος! Ανακαλύψτε εδώ μία ατελείωτη γκάμα προϊόντων άθλησης και ελεύθερου χρόνου που ανανεώνεται συνεχώς με νέα είδη καλύπτοντας κάθε νέα εξέλιξη και τάση. Oι εξειδικευμένοι μας Σύμβουλοι φροντίζουν ώστε η ηλεκτρονική σας εμπειρία εκτός από άμεση, γρήγορη και ασφαλής να παραμένει πάντα προσωποποιημένη, υπεύθυνη και αξιόπιστη.

 

Στα KINISSIS βρίσκετε:

 ✓ ποικιλία ποιοτικών προϊόντων

 ✓ άμεση διαθεσιμότητα

 ✓ δυνατότητα δοκιμής

 ✓ γρήγορη αποστολή 

 ✓ δυνατότητα δωρεάν συναρμολόγησης

 ✓ υποστήριξη από προσωπικό Σύμβουλο γυμναστικής πριν και μετά την αγορά


KINISSIS
Tηλ & fax: 210 620 01 06
E-mail: info@kinissis.eu
Σύμβουλοι fitness: sales@kinissis.eu

 


 

ΜΑΘΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Εμπόριο αθλητικών ειδών
Χαρίλαου Τρικούπη 151, Κηφισιά ΤΚ 14564
ΑΦΜ 801177456 ΔΟΥ Κηφισιάς
ΓΕΜΗ : 150902001000
Κατάστημα 1: Χαρ. Τρικούπη 151, Κηφισιά, τηλ & fax 210 625 43 39
Κατάστημα 2: Αλίμου 30, Άλιμος, τηλ & fax 210 980 24 80