Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Personal Studio

εξοπλισμός personal studio

 

Έχουμε τις ιδέες και διαθέτουμε τον εξοπλισμό για να προτείνουμε λύσεις που θα ταιριάξουν απόλυτα στο δικό σας όραμα για την αίθουσα personal studio των ονείρων σας!

Εδώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε εξοπλισμό γυμναστικής που προσαρμόζεται ανάλογα με το ύφος και το είδος της προπόνησης που θα παρέχετε. Υποστηρίζουμε αίθουσες από μικρά Studio Yoga - Pilates μέχρι εξοπλισμό για μεγάλες αίθουσες cross και functional training

 

Και στην ανακαίνιση η επιλογή είναι Kinissis. Ζητήστε μας προσφορά για τα ταλαιπωρημένα σας προϊόντα ή ανανεώστε με πιο σύγχρονο εξοπλισμό γυμναστικής την επιχείρησή σας. Κρατήστε διαρκώς τους πελάτες σας ευχαριστημένους, με νέα όργανα γυμναστικής και κερδίστε τα καλύτερα σχόλια για τις υπηρεσίες σας!

 

Στα Kinissis θα βρείτε το συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε το όραμά σας. Συνεργαζόμαστε με μερικές από τις καλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες μάρκες οργάνων γυμναστικής στην Ευρώπη, για να προτείνουμε πάντα τα πιο αξιόπιστα προϊόντα. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον πιο σωστό εξοπλισμό για τις ανάγκες σας.

 

Από την αρχική μελέτη και τη δημιουργία της καλύτερης προσφοράς, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, μέχρι την πρώτη λειτουργία και τη συντήρηση του δικού σας personal studio, θα είμαστε μαζί σας σε κάθε στάδιο. Εάν θέλετε κάποια συμβουλή σχετικά με επαγγελματικό εξοπλισμό για personal studio. Ζητήστε μας μία προσφορά για τον εξοπλισμό που χρειάζεστε!

 

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι:

 ✓ Ανάλυση απαιτήσεων χώρου

 ✓ Πρόταση εξοπλισμού προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

 ✓ Μεταφορά & υλοποίηση

 ✓ Δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση με υπηρεσίες service

 

Έχετε ερωτήσεις; Καλέστε μας: 210 620 0106

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας σύμβουλος γυμναστηρίων από τα Kinissis θα επικοινωνήσει μαζί σας.