Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κωπηλατικό Μηχάνημα
Κωδικός 04-436-023

Κωπηλατική RW 900 Norditrack

Tιμή 1.890,00 €Έκπτωση10%1.699,00 €
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ: 12 x 141,58

KINISSIS PLUS

ΔΩΡΕΑΝ

FREE DELIVERY

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές σας πάνω από 100€
Δείτε Εξαιρέσεις

Αποστολή
ΔΩΡΕΑΝ
free assemblage

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Με την αγορά σας από τα Kinissis θα έχετε άμεση και σωστή συναρμολόγηση του μηχανήματός σας από τεχνικούς της επίσημης αντιπροσωπείας. Έμπειροι και απόλυτα καταρτισμένοι τεχνικοί παραδίδουν και ταυτόχρονα συναρμολογούν τα όργανα γυμναστικής στο χώρο που θα τους υποδείξετε.
Η παράδοση και συναρμολόγηση κατ’ οίκον ισχύει με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση δύο (2) ατόμων, είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε με τις σκάλες και δεν αφορούν χρήση ή κόστος γερανοφόρου οχήματος.
 

Παρέχουμε δωρεάν τη συναρμολόγηση για το μεγαλύτερο μέρος των μηχανημάτων μας εντός ορίων Ν. Αττικής.

Για τα υπόλοιπα μηχανήματα ισχύει επιβάρυνση:

 • Εντός ορίων Ν. Αττικής και Θεσσαλονίκης 35 ευρώ
 • Για την υπόλοιπη Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Συναρμολόγηση
04-436-023
1,699.00
https://cdn.kinissis.eu/cdn/farfuture/0l76z1uSiem1Eg9rMB8Jb524OsRDHCw9tsXpFi8MuQ4/1633437192/sites/default/files/2021-10/kwpilatiki-mixani-rw-900-nordictrack.jpg
https://www.kinissis.eu/organa-gymnastikis/organa-cardio/kopilatiko-michanima/kopilatiki-rw-900-norditrack
Κωπηλατική RW 900 Norditrack
Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Σύστημα αντίστασης:
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 130 kg
 • iFit® ENABLED
 • Περιλαμβάνει δωρεάν συνδρομή στην εφαρμογή iFit®  για 1 έτος
Δες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά
Περιγραφή

Η κωπηλατική διπλής λειτουργίας RW 900 Norditrack είναι ιδανική για προπονήσεις υψηλών απαιτήσεων χάρη στα μοναδικά της τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και το μοντέρνο σχεδιασμό της. Είναι κατάλληλη για χρήση τόσο από αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες και το στιβαρό της πλαίσιο μπορεί να υποστηρίξει χρήστες με βάρος μέχρι 130 kg. Η κωπηλατική διαθέτει εξαιρετικά μεγάλα και ρυθμιζόμενα πεντάλ που ικανοποιούν τις απαιτήσεις όλων των ποδιών και θα ακολουθήσουν τις κινήσεις σας, ευέλικτες και σταθερές για να στοχεύσουν σε διαφορετικές ομάδες μυών. Στην οθόνη HD 22" της RW 900 με ρυθμιζόμενη κλίση για καλύτερη θέαση θα παρακολουθείτε όλες τις απαραίτητες ενδείξεις σχετικά με την προπόνηση σας όπως ο χρόνος, οι θερμίδες, τα βατ, ο αριθμός κουπιών ανά λεπτό και ο συνολικός αριθμός κινήσεων.

 

αντίσταση

  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Με το σύστημα αντίστασης του αέρα, σε συνδυασμό με την ψηφιακή αντίσταση, η RW 900 Norditrack εγγυάται μια εξαιρετική άνεση τραβήγματος και μια μεταβλητή ένταση οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της προπόνηση σας μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Η RW 900 διαθέτει 26 ψηφιακά επίπεδα αντοχής SMR™ για μια ήρεμη, ομαλή προπόνηση, ενώ η αντίσταση του αέρα σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε μεγαλύτερη ένταση στην προπόνηση σας.

 

 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

 

Η κωπηλατική RW 900 Norditrack φέρνει έναν από τους καλύτερους personal coaches στο σπίτι σας! Σας δίνει την δυνατότητα είτε να επιλέξετε ένα από τα 30 ολοκληρωμένα προγράμματα που δημιουργήθηκαν από προπονητές και βρίσκονται στην μνήμη είτε μέσω της εφαρμογής iFit να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα από 400 προκαθορισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και ζήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία γυμναστικής ταξιδεύοντας, καθώς σας επιτρέπει να προπονήστε σε εικονικές διαδρομές αλλά και αθλητικές εκδηλώσεις ανά τον κόσμο. Τέλος, μπορείτε να πάρετε επωφελής συμβουλές από τον αντίστοιχο coach για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου ή της διατροφής σας αλλά και tricks για μία πιο αποτελεσματική προπόνηση.

Το iFit Coach εξελίσσεται έξυπνα και συνεχώς για να σας βοηθήσει να επιτύχετε όλους τους στόχους σας. (Προαιρετική συνδρομή)

μεταφορά

 

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ


Μόλις τελειώσετε με την προπόνηση σας μπορείτε να διπλώσετε την  κωπηλατική και να την μετακινήσετε αποθηκεύοντας την με πολύ  μεγάλη ευκολία μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας  SpaceSaver®  που διαθέτει.

Δοκιμή KINISSIS

ΔΟΚΙΜΗ KINISSIS: Ο Δημήτρης Αξιολογεί

Σύστημα αντίστασης

SSSSS

Ομαλότητα κίνησης

SSSSS

Σταθερότητα στην άσκηση

SSSSS

Κονσόλα και προγράμματα

SSSSS

Δοκιμή από άτομο του kinissis
Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • 220 x 56 x 128 cm
  Διαστάσεις όταν στηθεί
 • 92 x 56 x 128 cm
  Διαστάσεις σε αναδίπλωση 
 • 48 kg
  Βάρος προϊόντος 
 • 59 kg
  Βάρος συσκευασίας
 • 135 x 58 x 64 cm
  Διαστάσεις συσκευασίας 
 • Οθόνη
  αφής HD 22" Full Color  Capacitive
 • Audio
  iPod Compatible Audio (2 - 2"" ηχεία)
 • Σύστημα αντίστασης
  ψηφιακά 1 - 26 επίπεδα & αέρα ρυθμιζόμενο χειροκίνητα
 • 30 προκαθορισμένα
  προγράμματα προπόνησης
 • Κάθισμα
  εργονομικά σχεδιασμένο 
 • Ενδείξεις
  watts, strokes ανά λεπτό, συνολικά strokes, χρόνος, θερμίδες, απόσταση
 • iFit® enabled
  Σύνδεση με το επαναστατικό πρόγραμμα διαδραστικής προπόνησης (περιλαμβάνει οικογενειακό πακέτο 1 έτους έως 5 χρήστες δωρεάν)
 • SpaceSaver™
  τεχνολογία αναδίπλωσης
 • 32 x 12 cm
  Διαστάσεις πεντάλ
 • 130 kg
  Μέγιστο βάρος χρήστη
 • Εξοπλισμός
  ηχεία, στήριγμα για tablet και ροδάκια μεταφοράς
 • Λαβές
  εργονομικές & μαλακές στην αφή
kinissis όργανα γυμναστικής fitness team

Το καλύτερο Fitness Team σου απαντά!

 • Ποιο είναι το καλύτερο όργανο γυμναστικής για σένα;
 • Πώς θα φτιάξεις το τέλειο πρόγραμμα προπόνησης;
 • Για να έχεις τις καλύτερες τιμές.
Οδηγός Άσκησης

Οδηγός Άσκησης για Κωπηλατικές

άσκηση σε κωπηλατική μηχανήH κωπηλατική θεωρείται από τις καλύτερες μορφές άσκησης καθώς γυμνάζει ταυτόχρονα όλους τους μύες, χωρίς επιβάρυνση από κραδασμούς στις αρθρώσεις ενώ είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία και ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής κατάστασης. Με την απολύτως φυσική κίνηση της κωπηλασίας δυναμώνουν όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες του σώματος, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεται αποτελεσματικά η καρδιά και γενικά το κυκλοφορικό σύστημα. Η κωπηλασία επίσης βελτιώνει το μεταβολισμό, δηλαδή αυξάνει τη δαπάνη θερμίδων, και την ικανότητα πρόσληψης οξυγόνου.

Τι γυμνάζει: Μύες κορμού, ώμους, πλάτη, χέρια, μύες ποδιών, καρδιά, πνεύμονες. Σας ταιριάζει αν δεν έχετε ευπαθείς αρθρώσεις ή προβλήματα στη μέση και επίσης αν σας αρέσει να «κωπηλατείτε» στην ξηρά.

 

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ: Στην αερόβια άσκηση σημαντικός παράγοντας για τη σωστή και αποτελεσματική εκγύμναση είναι ο καρδιακός παλμός. Πριν ξεκινήσετε χρησιμοποιήστε τις οδηγίες που θα βρείτε παρακάτω για την "ΕΥΡΕΣΗ της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ σας ΑΕΡΟΒΙΑΣ ΖΩΝΗΣ" ή  από το FITNESS CALCULATOR κάντε άμεσα χρήσιμους υπολογισμούς για την άσκηση και την υγεία σας.

Κατεβάστε τον οδηγό άσκησης
Πληροφορίες εγγύησης

NordicTrack 2 χρόνια - 5 μοτέρ - 12 πλαίσιο

Δείτε ή κατεβάστε το pdf που περιλαμβάνει:

 • Οδηγίες Εγκατάστασης
 • Συμβουλές Συντήρησης 
 • Λίστα ανταλλακτικών
 • Όρους Εγγύησης

 

Η NORDICTRACK εγγυάται την καλή λειτουργία για το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής NORDICTRACK για το χρονικό διάστημα 2 ετών, 5 στο μοτέρ και 12 ετών στο πλαίσιο . Η εγγύηση ισχύει μόνο εφόσον συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό αγοράς από εξουσιοδοτημένο κατάστημα (τιμολόγιο πώλησης ή δελτίο λιανικής πώλησης). Σας συνιστούμε το παραστατικό αγοράς να το φυλάξετε μαζί με τους όρους της εγγύησης. Η διάρκεια της εγγύησης δεν παρατείνεται για οποιονδήποτε λόγο.

Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών και την εργασία. Η συσκευή επισκευάζεται στο χώρο service-επισκευής της εταιρείας ή του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου. Οποιαδήποτε έξοδα για επισκευή εκτός του χώρου αυτού, επιβαρύνουν τον πελάτη.   

 

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εικονίδιο εγγύησης
όργανα γυμναστικής nordictrack 2 χρόνια εγγύηση
Εγχειρίδιο χρήσης και Εγγύηση Manual - Κωπηλατικής Μηχανής RW900 Nordictrack.pdf