Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πάγκοι γυμναστικής
Κωδικός 04-008-44760

Πάγκος για Βάρη Ρυθμιζόμενος 44760 Amila

Tιμή

Αρχική τιμή:237,00 €

199,00 €

KINISSIS PLUS

ΔΩΡΕΑΝ

FREE DELIVERY

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές σας πάνω από 100€
Δείτε Εξαιρέσεις

Αποστολή
04-008-44760
199.00
https://cdn.kinissis.eu/cdn/farfuture/NKVL-Nlz26IfEXSFAmt6YpkJzAPgCV-xgRuApj-MCDk/1575893851/sites/default/files/2019-12/pagkos-gumnastikis-amila.jpg
https://www.kinissis.eu/organa-gymnastikis/myiki-endynamosi/pagkoi-gymnastikis/pagkos-gia-vari-rythmizomenos-44760-amila
Πάγκος για Βάρη Ρυθμιζόμενος 44760 Amila
Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Μέγιστο φορτίο (χρήστη + κιλά): 250 kg
Δες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά
Περιγραφή

Ο πάγκος 44760 Amila έχει ρυθμιζόμενη πλάτη και κάθισμα και είναι ιδανικός για προπόνηση με ελεύθερα βάρη. Μία πολύ ισχυρή κατασκευή με ατσάλινους σωλήνες που έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει φορτίο βάρους έως 250 kg (χρήστης + βάρη). Μόλις τελειώσετε με την προπόνηση σας μπορείτε να τον μετακινήσετε και να τον αποθηκεύσετε εύκολα με τα ροδάκια τα οποία διαθέτει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • 250 kg
  μέγιστο φορτίο (χρήστη + κιλά)
 • Πλαίσιο
  χαλύβδινοι σωλήνες διατομής 50 x 70 x 1,5 mm
 • 131 x 58,5cm
  διαστάσεις όταν στηθεί
 • Ρύθμιση
  σε πλάτη και κάθισμα
 • Εξοπλισμός
  τροχοί μεταφοράς
kinissis όργανα γυμναστικής fitness team

Το καλύτερο Fitness Team σου απαντά!

 • Ποιο είναι το καλύτερο όργανο γυμναστικής για σένα;
 • Πώς θα φτιάξεις το τέλειο πρόγραμμα προπόνησης;
 • Για να έχεις τις καλύτερες τιμές.
Οδηγός Άσκησης

Οδηγός Άσκησης για Πάγκους Δύναμης

1η μέθοδος: Η μέθοδος της “αντοχής στη δύναμη”, ταιριάζει περισσότερο σε όσους γυμνάζονται με στόχο τη βελτίωση της γενικότερης φυσικής τους κατάστασης. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει ελαφριά βάρη (στο 40-50% της μέγιστης ατομική δύναμης του χρήστη*) με 15-20 επαναλήψεις ανά σετ άσκησης.

2η μέθοδος: Στη μέθοδο σχηματισμού και ανάπτυξης μυών (bodybuilding), οι ασκήσεις πρέπει να εκτελούνται με αρκετά κιλά (στο 60-80% της μέγιστης ατομική δύναμης του χρήστη*) και με τις επαναλήψεις να κυμαίνονται μεταξύ 8-10. Αυτό το είδος προπόνησης, το οποίο είναι αρκετά έντονο, δεν συστήνεται για αρχάριους χρήστες.

 


 

*Σαν μέγιστη ατομική δύναμη χρήστη ορίζεται η προσπάθεια την οποία πρέπει να καταβάλλει ο χρήστης για να σηκώσει ένα μέγιστο βάρος για μία επανάληψη. Μέγιστο βάρος για κάθε άσκηση είναι εκείνο που επιτρέπει την εκτέλεση μίας (1) και μόνο επανάληψης, χωρίς να επιτρέπει στο χρήστη εκτέλεση άλλης συνεχόμενης. Το μέγιστο βάρος συνήθως διαφέρει από άσκηση σε άσκηση.

 


 

Συμβουλές: Πάντα να ξεκινάτε ένα πρόγραμμα προπόνησης με ασκήσεις προθέρμανσης.  Μετά από κάθε σετ επαναλήψεων με βάρη, να εκτελείτε μερικές διατατικές ασκήσεις για χαλάρωση των μυών, διάρκειας περίπου 60 δευτερολέπτων, πριν ξεκινήσετε το επόμενο. Ασκηθείτε 2-3 φορές την εβδομάδα και επεκτείνετε χρονικά τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι κλπ.. Γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι η τακτική άσκηση θα βελτιώσει τη γενικότερη φυσική σας κατάσταση και την αίσθηση της καλής σωματικής υγείας που νοιώθετε.

Προσοχή: Τα προαναφερόμενα και οι οδηγίες προπόνησης αναφέρονται μόνο σε υγιή άτομα. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης.