Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζυγαριές
Κωδικός 04-002-068

Body Comp Ζυγαριά με Λιπομετρητή Black Withings

Tιμή

Αρχική τιμή:252,00 €

199,90 €
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ: 6 x 33,32

*Μόνο για πληρωμές με πιστωτική κάρτα

KINISSIS PLUS

ΔΩΡΕΑΝ

FREE DELIVERY

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές σας πάνω από 100€
Δείτε Εξαιρέσεις

Αποστολή
04-002-068
199.90
https://cdn.kinissis.eu/cdn/farfuture/89uKV1s0DTOlv6AdlOctkkZTKnI__wlXXXnx2WY6Kfw/1697797229/sites/default/files/2023-10/body-comp-zygaria-withings-1_0.jpg
https://www.kinissis.eu/mikroorgana-gymnastikis-kai-axesouar-askisis/metriseis-wearables/zygaries/body-comp-zygaria-me-lipometriti-black-withings
Body Comp Ζυγαριά με Λιπομετρητή Black Withings
Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Μέγιστο Βάρος Χρήστη : 200 kg
 • Διαστάσεις προϊόντος : 32,5 x 32,5 x 2,5 cm
 • Αυτόματη αναγνώριση χρήστη : έως και 8 διαφορετικοί χρήστες
Δες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά
Περιγραφή

Η Body Comp Ζυγαριά με Λιπομετρητή, Καρδιαγγειακό Έλεγχο και Ανίχνευση Περιφερικής Νευροπάθειας της Withings, είναι εύχρηστη, έξυπνη και κλινικά δοκιμασμένη, ενώ σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παρακολούθησης της υγείας και του βάρους σας, για την ακόμη πιο αποτελεσματική διαχείρησή του ! Μπορεί να συνδεθεί με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Wi-Fi & Bluetooth, ενώ αντέχει μέγιστο βάρος χρήστη έως και 200 kg ! 

 

body-comp-zygaria-kinissis-eu

 

 

 

Τεχνολογία που μπορείς να εμπιστευτείς !


Με την έξυπνη Ζυγαριά Body Comp της Withings θα είστε πάντα ενήμεροι εάν βρίσκεστε στο "σωστό δρόμο", αφού διαθέτει ειδικά προγράμματα και λειτουργίες, έτσι ώστε να σας παρέχει ακριβείς & σχετικές πληροφορίες, ανάλογα με το πως είναι διαμορφωμένο το προφίλ σας αλλά και σύμφωνα με το στάδιο της ζωής σας.
Χάρη στο Nerve Health Score, η Ζυγαριά Body Comp παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης των αλλαγών στην υγεία των νεύρων με το πέρασμα του χρόνου, συμβάλλοντας αποτελεσματικά με αυτό τον τρόπο στον εντοπισμό παραγόντων ή μοτίβων που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα που σχετίζονται με τα νεύρα, όπως για παράδειγμα είναι η Περιφερική Νευροπάθεια, μια από τις γνωστές μακροπρόθεσμες επιπλοκές του διαβήτη. 
Μπορείτε επίσης να μετρήσετε με ακρίβεια ακόμη και το πιο μικρό μέλος της οικογένειάς σας με τη λειτουργία Baby Mode, η οποία βοηθάει τους νέους γονείς να κρατάνε ένα ακριβές ημερολόγιο της ανάπτυξης του μωρού τους, αφού μπορούν πολύ εύκολα να το ζυγίνουν ενώ το κρατούν στην αγκαλιά, απλώς με το να ανέβουν στη ζυγαριά !

Η Body Comp Ζυγαριά διαθέτει μνήμη με τις τελευταίες 16 ζυγίσεις έτσι ώστε να έχετε πλήρη εικόνα και ιστορικό της εξέλιξής σας, ενώ στην οθόνη της μπορείτε να δείτε ακόμη και την τοπική πρόγνωση του καιρού έτσι ώστε να ξέρετε εάν μπορείτε να βγείτε για ένα περπάτημα ή τρέξιμο έξω στο ύπαιθρο ! Δείτε εύκολα τα βήματα της προηγούμενης ημέρας, εφόσον χρησιμοποιείτε συμβατό tracker ή ενεργοποιήσετε απλά και εύκολα την καταμέτρηση βημάτων εντός της εφαρμογής !

Εάν είστε αθλητής, οι οποίοι έχουν σε γενικές γραμμές διαφορετικό σωματότυπο, ο οποίος απαιτεί τη χρήση συγκεκριμένου αλγόριθμου υπολογισμού της λιπώδους μάζας, μπορείτε ενεργοποιώντας αυτή τη λειτουργία, να εξασφαλίσετε ακόμη πιο ακριβή δεδομένα σύστασης σώματος !

 

body-wifi-smart-zygaria-me-lipometriti-withings-7

 

Το καθημερινό σας κίνητρο για μια υγιή ζωή !

 

Συνδυάστε τη Body Comp Ζυγαριά με την εφαρμογή Health Mate, έτσι ώστε να είστε ενήμεροι για όλες τις τελευταίες τάσεις, πληροφορίες και παρακολούθηση της διατροφής σας, για να γνωρίζετε πόσες θερμίδες μπορείτε να καταναλώνετε ! 

Η Body Comp Ζυγαριά της Withings, διαθέτει WiFi, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό στην καθημερινή της λειτουργία και πρακτικότητα, αφού δε χρειάζεται να έχετε το τηλέφωνό σας ανοιχτό ή κοντά σας. όπως για παράδειγμα με άλλες ζυγαριές που δεν διαθέτουν WiFi.
Kάθε ζύγιση εμφανίζεται αυτόματα στην εφαρμογή Health Mate, ενώ έχετε πρόσβαση στο ιστορικό σας, όποτε το θελήσετε ! 

* Εάν δε διαθέτετε Wi-Fi, διατίθεται επίσης συγχρονισμός μέσω Bluetooth.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Σύσταση σώματος
  ποσοστό σωματικού λίπους %, σύσταση του σώματος σε νερό %, μυϊκή μάζα kg ή lb, οστική μάζα kg ή lb
 • Υγεία καρδιάς
  ένδειξη της καρδιαγγειακής σας υγείας μέσω της αγγειακής ηλικίας, της ταχύτητας κυμάτων παλμού και της αρτηριακής πίεσης σε όρθια θέση
 • Υγεία νευρικού συστήματος
  αξιολογεί την υγεία των νεύρων μέσω των ποδιών σας για να βοηθήσει στην ανίχνευση και παρακολούθηση των συμπτωμάτων της περιφερικής νευροπάθειας
 • Αυτόματη αναγνώριση
  και παρακολούθηση έως 8 ατόμων
 • Προσαρμοσμένες λειτουργίες
  Athlete, Pregnancy, Baby και Eyes Closed
 • Εύρος
  τιμών 5 - 200 kg, ακρίβεια 50 g, μονάδες μέτρησης kg, lb, st lb,
 • Πατενταρισμένος ανιχνευτής
  θέσης σώματος, τεχνολογία Position ControlTM
 • Αυτόματος συγχρονισμός
  δεδομένων μέσω Wifi και Bluetooth μετά από κάθε μέτρηση
 • Δυνατότητα
  πρόγνωσης καιρού και ανάλυσης ποιότητας αέρα
 • Συνδεσιμότητα
  Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n, συμβατό με WEP/WPA/WPA2
 • Συμβατότητα
  κινητό ή tablet iOS 14 ή νεότερα και Android 10.0 ή νεότερα
 • Οθόνη
  υψηλής αντίθεσης 320 × 240 pixels
 • Αποθηκευτικός χώρος
  απεριόριστη online αποθήκευση των μετρήσεων βάρους / αποθηκεύει έως και 16 μετρήσεις αν η ζυγαριά δεν μπορεί να συγχρονιστεί ασύρματα
 • Μπαταρία
  4x 1.5V αλκαλικές μπαταρίες (AAA), μέση διάρκεια ζωής των μπαταριών 18 μήνες
 • Διαστάσεις
  32,5 x 32,5 x 2,5 cm
kinissis όργανα γυμναστικής fitness team

Το καλύτερο Fitness Team σου απαντά!

 • Ποιο είναι το καλύτερο όργανο γυμναστικής για σένα;
 • Πώς θα φτιάξεις το τέλειο πρόγραμμα προπόνησης;
 • Για να έχεις τις καλύτερες τιμές.