Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Spine Corrector Box για Pilates 96819 Amila

Tιμή 89,90 €

KINISSIS PLUS

ΔΩΡΕΑΝ

FREE DELIVERY

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές σας πάνω από 100€
Δείτε Εξαιρέσεις

Αποστολή
04-008-96819
89.90
https://cdn.kinissis.eu/cdn/farfuture/HVsQzZXVIdRSiV6Apc3AYhYxM7V-17xif8cwi2vAh9g/1685535742/sites/default/files/2023-05/pilates-spine-corrector-box-amila.jpg
https://www.kinissis.eu/mikroorgana-gymnastikis-kai-axesouar-askisis/exoplismos-yoga-pilates/foam-rollers/spine-corrector-box-gia-pilates-96819-amila
Spine Corrector Box για Pilates 96819 Amila
Δες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά
Περιγραφή

Το Spine Corrector Box της Amila αποτελεί εξοπλισμό Pilates που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της στάσης του σώματος. Μόνο μερικές συνεδρίες αρκούν για να διαπιστώσετε διαφορά στη σπονδυλική στήλη και στον τρόπο που ανταποκρίνεται το σώμα σας.

Στη σχεδίαση του ξεχωρίζουν τα σημεία : 

 

 1. Το τόξο (arc) διαθέτει μια ελαφριά κλίση στη μία πλευρά και μια μεγαλύτερη κλίση στην άλλη, επιτρέποντάς σας να γυμνάζετε ταυτόχρονα δύο ξεχωριστά μέρη του σώματος. Στο κάτω μέρος θα βρείτε τρεις θέσεις "κλειδώματος" με τα κρεβάτια pilates reformer.
   
 2. Η εσοχή (well) προσφέρει κυρίως στήριξη του σώματος, κατά την εκτέλεση ασκήσεων όπως roll downs και side sit ups, καθώς βοηθάει και να κάνετε διάταση κοιλιακών τοποθετώντας το σώμα σας σε καμπύλη.
   
 3. Το σκαλοπάτι (step) χρησιμοποιείται για στήριξη των χεριών ή των ποδιών σε πολλές ασκήσεις προσδίδοντας περισσότερη ισορροπία στην κίνηση, ενώ μπορεί να αφαιρεθεί πλήρως, μετατρέποντας το Spine Corrector σε σανίδα στηρίξεων.

 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • EPP
  υλικό
 • 96,5x37x27cm
  Διαστάσεις
 • 1,5kg
  βάρος
kinissis όργανα γυμναστικής fitness team

Το καλύτερο Fitness Team σου απαντά!

 • Ποιο είναι το καλύτερο όργανο γυμναστικής για σένα;
 • Πώς θα φτιάξεις το τέλειο πρόγραμμα προπόνησης;
 • Για να έχεις τις καλύτερες τιμές.