Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Creatine Monohydrate 300gr QNT

Tιμή

Αρχική τιμή:26,80 €

28,00 €
01-048-QNT1138
28.00
https://cdn.kinissis.eu/cdn/farfuture/NDyJaPYY1g_jQAQWZWnka1vNR4PB83SH52zKxfHzNY8/1689669508/sites/default/files/2023-07/creatine-monohydrate-300gr-qnt-1.jpg
https://www.kinissis.eu/diatrofi/eidika-sympliromata-diatrofis/creatine-monohydrate-300gr-qnt
Creatine Monohydrate 300gr QNT
Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Συμβάλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας αλλά και στην αποκατάσταση των μυών
 • Βοηθά στη βελτίωση της δύναμης και της ισχύος στην προπόνησή σας
 • Μειώνει το αίσθημα της κόπωσης
Δες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά
Περιγραφή

Η Creatine Monohydrate 300gr της QNT, είναι ένα σημαντικό συμπλήρωμα διατροφής που καταναλώνεται κυρίως από αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και χρειάζονται επιπλέον δύναμη και ισχύ στην προπόνηση ή τον αγώνα τους.

Η Creatine Monohydrate συμβάλει στην άμεση σύνθεση πρωτεϊνών, την αύξηση της μυϊκής μάζας, τη βελτίωση της σωματικής απόδοσης κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας, καθώς απελευθερώνει άμεσα ενέργεια, τη βελτίωση δύναμης, ενώ παράλληλα μειώνει το αίσθημα της κόπωσης, γεγονός που σας επιτρέπει να προπονείστε για ακόμη μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα ! 

 

Χρήση : Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με καθημερινή πρόσληψη 3 gr κρεατίνης, σε συνδυασμό με άσκηση υψηλής έντασης. Για καλύτερα αποτελέσματα, λαμβάνετε 6 gr ημερησίως με νερό ή χυμό φρούτων πριν από την προπόνηση.
* Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

 


 

Tip : Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ το Creatine Monohydrate 300gr μπορεί να έχει ευεργετικές ιδιότητες στο σώμα και τον οργανισμό για πολλά άτομα, θα πρέπει ωστόσο να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά και την κατάλληλη καθημερινή άσκηση !

Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Ποσότητα
  300 gr
 • Χρήση / Δοσολογία
  Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με καθημερινή πρόσληψη 3 gr κρεατίνης, σε συνδυασμό με άσκηση υψηλής έντασης. Για καλύτερα αποτελέσματα, λαμβάνετε 6 gr ημερησίως με νερό ή χυμό φρούτων πριν από την προπόνηση.
  * Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση
kinissis όργανα γυμναστικής fitness team

Το καλύτερο Fitness Team σου απαντά!

 • Ποιο είναι το καλύτερο όργανο γυμναστικής για σένα;
 • Πώς θα φτιάξεις το τέλειο πρόγραμμα προπόνησης;
 • Για να έχεις τις καλύτερες τιμές.