Γραφτείτε στο newsletter μας και κερδίστε εκπτωτικό κωδικό για τις αγορές σας

Email *

Ποδήλατα γυμναστικής

Η άσκηση με το ποδήλατο γυμναστικής είναι μία εξαιρετικά αποτελεσματική δραστηριότητα οξυγόνωσης και ενεργοποίησης του κυκλοφορικού συστήματος. Βοηθάει ιδιαίτερα στην αύξηση της αντοχής και της ζωτικότητας και βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Με ένα στατικό ποδήλατο έχουμε ένα κλασσικό, εύκολο και πρακτικό όργανο γυμναστικής για στο σπίτι. Είναι ίσως το πιο κλασσικό απο τα όργανα αερόβιας άσκησης και ειδικά για την αύξηση της αντοχής. Τα...

Η άσκηση με το ποδήλατο γυμναστικής είναι μία εξαιρετικά αποτελεσματική δραστηριότητα οξυγόνωσης και ενεργοποίησης του κυκλοφορικού συστήματος. Βοηθάει ιδιαίτερα στην αύξηση της αντοχής και της ζωτικότητας και βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Με ένα στατικό ποδήλατο έχουμε ένα κλασσικό, εύκολο και πρακτικό όργανο γυμναστικής για στο σπίτι. Είναι ίσως το πιο κλασσικό απο τα όργανα αερόβιας άσκησης και ειδικά για την αύξηση της αντοχής. Τα στατικά ποδήλατα γυμναστικής εξελίσσονται συνεχώς και έχουν τόσα να προσφέρουν για να μη βαρεθείτε ποτέ την προπόνηση με αυτά. Επιπλέον, προσφέρουν πλεονεκτήματα όπως: άσκηση αντοχής για το καρδιαγγειακό σύστημα, φιλικά στις αρθρώσεις, εύκολα στη χρήση, εξοικονόμηση χώρου, προπόνηση ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες και το χρόνο και κυκλοφορούν σε όρθια ή καθιστή φόρμα.

Με ένα ποδήλατο training - αθλητικού τύπου, κάνετε το σαλόνι σας ποδηλατοδρόμιο! Τα ποδήλατα γυμναστικής Training της Kettler σας απογειώνουν σε κορυφαίες επιδόσεις! Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή ποδηλάτων, η Kettler έχει κατασκευάσει ποδήλατα γυμναστικής υψηλών ταχυτήτων επαγγελματικού επιπέδου που θα ενθουσιάσουν και τους πιο φιλόδοξους αθλητές ποδηλασίας.Συνδυάζουν τη στιβαρότητα της κατασκευής με μετρητικά συστήματα επιδόσεων τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτουν περισσότερα επίπεδα αντίστασης και προπονητικά προγράμματα απο ένα συνηθισμένο ποδήλατο γυμναστικής καθώς και μεγαλύτερο βάρος τροχού για ομαλότερη άσκηση υψηλής απόδοσης. Αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό εξωτερικού αγωνιστικού και στατικού ποδηλάτου σε ένα και μόνο όργανο γυμναστικής.


Τι γυμνάζει: Καρδιά, πνεύμονες, μύες ποδιών, γλουτούς.

Καταλληλότητα: Προτείνεται για όλους εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη. Διαφορετικά ενδείκνυται το καθιστό ποδήλατο που υποστηρίζει μέση και πλάτη.

Συστήνονται κυρίως για: Βελτίωση φυσικής και σωματικής κατάστασης, καύση λίπους, τόνωση μυών ποδιών και γλουτών. 

 


Tip: Δοκιμάστε πριν αγοράσετε ! Το βάρος του δίσκου είναι καθοριστικό καθώς εκεί βρίσκεται η διαφορά που θα κάνει την άσκησή σας πιο αποτελεσματική αφού μεγαλύτερη αντίσταση σημαίνει μεγαλύτερο παραγόμενο έργο και επομένως πιο έντονη άσκηση αλλά και καύση θερμίδων. Επιπλέον οι ρυθμίσεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά κυρίως η ποιότητα κατασκευής και η εργονομία -  κατά πόσο ταιριάζει σωστά στο σωματότυπό σας χωρίς να σας επιβαρύνει μυοσκελετικά - είναι βασικά κριτήρια για τη σωστή επιλογή ποδηλάτου γυμναστικής. 

Συμβουλή - Τα πώς και γιατί της άσκησης στο ποδήλατο γυμναστικής: Για να είναι πραγματικά αποτελεσματική η άσκησή σας θα πρέπει να έχει όση ένταση πρέπει και όση διάρκεια χρειάζεται και αυτό εξαρτάται απο τις δυνατότητες του οργάνου αλλά και ατομικούς παράγοντες  

  • Το ποδήλατο γυμναστικής είναι μία εξαιρετική άσκηση για αύξηση της αντοχής, απώλεια βάρους ενώ βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων. Δυναμώνει πόδια...
  • Ποδήλατα γυμναστικής Training συνδυασμός εξωτερικού αγωνιστικού & στατικού ποδηλάτου,με μετρητικά συστήματα επιδόσεων τελευταίας τεχνολογίας.