Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εξοπλισμός Γυμναστηρίου Ξενοδοχείου

εξοπλισμός γυμναστηρίων ξενοδοχείων

 

Μάθετε πώς να πάρετε επιπλέον μόρια για το ξενοδοχείο σας δημιουργώντας μία αίθουσα άθλησης και στο δικό σας χώρο. Η ομάδα των Kinissis θα σας προτείνει λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές ανάγκες και τους δικούς σας χώρους.

 

Μία παροχή που θα σας φέρει πιο κοντά στο επόμενο αστέρι & περισσότερες καλές κριτικές για τις υπηρεσίες σας!

 

Ακολουθεί ο πίνακας που αναφέρεται στον ελάχιστο αριθμό μορίων που απαιτείται για την κατηγοριοποίηση σε κάθε κατηγορία αστέρων.

κατηγορία ξενοδοχείου

 


 

Στα Kinissis προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για σχεδιασμό και δημιουργία μίας αίθουσας γυμναστηρίου σε ξενοδοχειακές μονάδες. Λύσεις προσανατολισμένες στις ανάγκες τη επιχείρησής σας και πάντα στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.

 

Δες τις λύσεις που προσφέρουμε και τα μόρια που μπορείς να συγκεντρώσεις. Και το κέρδος δεν είναι μόνο τα επιπλέον μόρια:

  • Ανανεώνεις το χώρο σου
  • Προσθέτεις μία επιπλέον υπηρεσία για του πελάτες σου
  • Προσθέτεις κύρος στο brand σου επιλέγοντας επώνυμες μάρκες που αναγνωρίζουν οι επισκέπτες σου
  • Λαμβάνεις καλύτερες κριτικές, έχοντας έναν προσεγμένο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας

 

Πως θα τα αποκτίσεις όλα αυτά; Σου παραθέτουμε απόσπασμα του Φ.Ε.Κ. σχετικά με τι μοριοδότηση των ξενοδοχειακών μονάδων.

 

kinissis αίθουσα γυμναστηρίου ξενοδοχείου

 

Πηγή ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 10, Ημερομηνία 09/01/2015. Για την πλήρη ενημέρωση σχετικά με όλες τις υποχρεωτικές τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές για κάθε κατηγορία αστέρων και τα προαιρετικά βαθμολογούμενα κριτήρια, συμβουλευτείτε το ισχύον ΦΕΚ.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας σύμβουλος ξενοδοχείων από τα Kinissis θα επικοινωνήσει μαζί σας.