Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής COMMERCIAL X22i NordicTrack

Tιμή 4.440,00 €Έκπτωση10%3.999,00 €
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ: 12 x 333,25

KINISSIS PLUS

ΔΩΡΕΑΝ

FREE DELIVERY

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές σας πάνω από 100€
Δείτε Εξαιρέσεις

Αποστολή
ΔΩΡΕΑΝ
free assemblage

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Με την αγορά σας από τα Kinissis θα έχετε άμεση και σωστή συναρμολόγηση του μηχανήματός σας από τεχνικούς της επίσημης αντιπροσωπείας. Έμπειροι και απόλυτα καταρτισμένοι τεχνικοί παραδίδουν και ταυτόχρονα συναρμολογούν τα όργανα γυμναστικής στο χώρο που θα τους υποδείξετε.
Η παράδοση και συναρμολόγηση κατ’ οίκον ισχύει με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση δύο (2) ατόμων, είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε με τις σκάλες και δεν αφορούν χρήση ή κόστος γερανοφόρου οχήματος.
 

Παρέχουμε δωρεάν τη συναρμολόγηση για το μεγαλύτερο μέρος των μηχανημάτων μας εντός ορίων Ν. Αττικής.

Για τα υπόλοιπα μηχανήματα ισχύει επιβάρυνση:

 • Εντός ορίων Ν. Αττικής και Θεσσαλονίκης 35 ευρώ
 • Για την υπόλοιπη Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Συναρμολόγηση
04-436-021
3,999.00
https://cdn.kinissis.eu/cdn/farfuture/wyZ5FC_lhHQ-b6OJ9NjV-vy5-OtB8qoJofZ3X-QhpRE/1571308407/sites/default/files/2019-10/commercial-x22i-nordictrack-plai.jpg
https://www.kinissis.eu/organa-gymnastikis/organa-cardio/diadromoi-gymnastikis-diadromoi-treximatos/ilektrikos-diadromos-gymnastikis-commercial-x22i-nordictrack
Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής COMMERCIAL X22i NordicTrack
Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Ισχύς μοτέρ CV: Continuous 4,25 hp
 • Ελάχιστη / μέγιστη ταχύτητα: 0-22 km/h
 • Κλίση: ηλεκτρική -6% - +40%
 • Επιφάνεια τρεξίματος (ΜxΠ): 152 x 55 cm
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 135 Kg
 • iFit®  ENABLED
 • Περιλαμβάνει οικογενειακό πακέτο iFit® 1 έτους έως 5 χρήστες
Δες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά
Περιγραφή

Ο διάδρομος γυμναστικής COMMERCIAL X22i είναι σχεδιασμένος τόσο για αρχάριους όσο και για τους προχωρημένους χρήστες. Διαθέτει 50 προκαθορισμένα προγράμματα γυμναστικής σχεδιασμένα να αξιοποιούν στο έπακρο το εύρος των κλίσεων και των ταχυτήτων του διαδρόμου. Μπορείτε να ελέγξετε τον καρδιαγγειακό σας ρυθμό όχι μόνο ακουμπώντας στους δέκτες που βρίσκονται στις χειρολαβές αλλά και από την ζώνη παλμών που συμπεριλαμβάνετε στην συσκευασία. Η στιβαρή του κατασκευή μπορεί να εξυπηρετήσει χρήστες έως και 135kg. 

 

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΣΗ  -6 - +40%κλίση

 

Πολλαπλασιάστε τις θερμίδες που καίτε !! Η κλίση του COMMERCIAL X22i  ρυθμίζετε από -6% έως και 40% με το πάτημα ενός κουμπιού!! Όσο η κλίση του διαδρόμου αυξάνετε τόσο περισσότερη ενέργεια καταναλώνετε φτάνοντας ποιο γρήγορα στην κορυφή των στόχων σας καθώς ακόμα και το περπάτημα σε κλίση απαιτεί την ενεργοποίηση διαφορετικών μυών φέρνοντας γρηγορότερα αποτελέσματα.

 

 


κονσόλα   

 Οθόνη αφής PERFECT VIEW ™ 22''

 

Ο διάδρομος γυμναστικής COMMERCIAL X22i διαθέτει HD οθόνη αφής 22" 
Με τη δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας θέασης μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε χρήστη. Η Οθόνη 22" λόγω του μεγέθους της κάνει ακόμα πιο ζωντανές τις διαδραστικές προπονήσεις και διαδρομές του iFit, ταυτόχρονα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες της προπόνησης σας όπως η ταχύτητα, η κλίση, η απόσταση, ο καρδιακός ρυθμός, ο χρόνος και οι θερμίδες που καίτε.

 

κινητήρας

 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 4.25 HP

 

Ο κινητήρας του νέου Incline Trainer X22i διαθέτει σύστημα συνεχόμενης ροής αέρα για ακόμη μεγαλύτερης διάρκειας προπονήσεις. Ο ισχυρός κινητήρας 4.25 HP, είναι εξοπλισμένος με σύστημα μείωσης κραδασμών και μπορεί να τρέξει τον τάπητα έως τα 22 kh/h. 

 

 

 

 

 

ifit

ΠΡΟΠΟΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

 

Ο διάδρομος γυμναστικής COMMERCIAL X22i φέρνει έναν από τους καλύτερους personal coaches στο σπίτι σας! Σας δίνει την δυνατότητα μέσω της εφαρμογής iFit να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα από 1000 προκαθορισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και να ζήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία γυμναστικής ταξιδεύοντας, καθώς σας επιτρέπει να προπονήστε σε εικονικές διαδρομές αλλά και αθλητικές εκδηλώσεις ανά τον κόσμο. Τέλος, μπορείτε να πάρετε επωφελής συμβουλές από τον αντίστοιχο coach για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου ή της διατροφής σας αλλά και tips για μία πιο αποτελεσματική προπόνηση. Κατά την προπόνηση σας μέσα στο περιβάλλον του iFit οι επαγγελματίες προπονητές που διαθέτει σας προσφέρουν ζωντανή υποστήριξη ρυθμίζοντας ψηφιακά την ταχύτητα αλλά και την κλίση του διαδρόμου.

Δοκιμή KINISSIS

ΔΟΚΙΜΗ KINISSIS: Ο Παναγιώτης Αξιολογεί

Μοτέρ

SSSSS

Επιφάνεια τρεφίματος

SSSS

Αντικραδασμικό δάπεδο

SSSSS

Κονσόλα και προγράμματα

SSSSH

Δοκιμή από άτομο του kinissis
Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • 152 x 55 cm
  Επιφάνεια τρεξίματος (ΜxΠ)
 • 0 - 22 km/h
  Ταχύτητα
 • 4.25 hp
  Μοτέρ CV
 • -6% - +40%
  Κλίση ηλεκρική
 • 50 προγράμματα άσκησης
  Ενσωματωμένα 
 • 135kg
  Μέγιστο βάρος χρήστη
 • Οθόνη HD
  32” HD - Full color
 • Reflex™ Cushioning
  Καινοτόμο αντικραδασμικό πάτωμα για μέγιστης μείωση των κραδασμών 
 • Εξοπλισμός
  2 ψηφιακά αυτοενισχυόμνα ηχεία, aux audio input, διπλοί ανεμιστήρες AutoBreeze™,συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth με wearables iFit®
 • Μέτρηση παλμών
  Με αισθητήρες παλάμης EKG Grip Pulse & με ζώνη στήθους (περιλαμβάνετε στην συσκευασία)
 • iFIT®  enabled
  Σύνδεση με το επαναστατικό πρόγραμμα διαδραστικής προπόνησης (περιλαμβάνει οικογενειακό πακέτο 1 έτους έως 5 χρήστες δωρεάν)
 • 183 x 101 x 178 cm
  Διαστάσεις όταν στηθεί
 • 191 x 108 x 87 cm
  Διαστάσεις συσκευασίας
 • 125 kg
  Βάρος προϊόντος
kinissis όργανα γυμναστικής fitness team

Το καλύτερο Fitness Team σου απαντά!

 • Ποιο είναι το καλύτερο όργανο γυμναστικής για σένα;
 • Πώς θα φτιάξεις το τέλειο πρόγραμμα προπόνησης;
 • Για να έχεις τις καλύτερες τιμές.
Οδηγός Άσκησης

Οδηγός Άσκησης για Διάδρομο Γυμναστικής - Τρεξίματος

άσκηση σε διάδρομο γυμναστικής τρεξίματοςO διάδρομος γυμναστικής - τρεξίματος προσφέρει αερόβια άσκηση και ατομική προπόνηση σε πολλές εναλλαγές, από απλό περπάτημα, γρήγορο περπάτημα ή δυναμικό τρέξιμο. Έχετε την ευχέρεια να ορίζετε την ένταση της προπόνησης μέσα από διαφορετικές παραμέτρους προσαρμόζοντας την ταχύτητα, την κλίση και τον καρδιακό παλμό σας. Έτσι γυμνάζετε με αποτελεσματικό τρόπο τους μύες και το καρδιαγγειακό σας σύστημα ενώ καταναλώνετε συνεχώς θερμίδες. Η άσκηση στον διάδρομο είναι μία εξαιρετικά ασφαλής και αποδοτική άσκηση που συστήνεται σε όλους, ανεξάρτητα από φυσική κατάσταση, ηλικία ή σωματικό βάρος ενώ το αντικραδασμικό σύστημα του διαδρόμου εγγυάται μια εξαιρετικά φιλική για τις αρθρώσεις προπόνηση.

Δείτε εδώ : Τι πρέπει να προσέχετε όταν ασκείστε στο διάδρομο γυμναστικής.

 

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ: Στην αερόβια άσκηση σημαντικός παράγοντας για τη σωστή και αποτελεσματική εκγύμναση είναι ο καρδιακός παλμός. Πριν ξεκινήσετε χρησιμοποιήστε τις οδηγίες που θα βρείτε παρακάτω για την "ΕΥΡΕΣΗ της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ σας ΑΕΡΟΒΙΑΣ ΖΩΝΗΣ" ή  από το FITNESS CALCULATOR κάντε άμεσα χρήσιμους υπολογισμούς για την άσκηση και την υγεία σας.

Κατεβάστε τον οδηγό άσκησης
Πληροφορίες εγγύησης

NordicTrack 2 χρόνια

Δείτε ή κατεβάστε το pdf που περιλαμβάνει:

 • Οδηγίες Εγκατάστασης
 • Συμβουλές Συντήρησης 
 • Λίστα ανταλλακτικών
 • Όρους Εγγύησης

 

Η NORDICTRACK εγγυάται την καλή λειτουργία για το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής NORDICTRACK για το χρονικό διάστημα 2 ετών. Η εγγύηση ισχύει μόνο εφόσον συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό αγοράς από εξουσιοδοτημένο κατάστημα (τιμολόγιο πώλησης ή δελτίο λιανικής πώλησης). Σας συνιστούμε το παραστατικό αγοράς να το φυλάξετε μαζί με τους όρους της εγγύησης. Η διάρκεια της εγγύησης δεν παρατείνεται για οποιονδήποτε λόγο.

Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών και την εργασία. Η συσκευή επισκευάζεται στο χώρο service-επισκευής της εταιρείας ή του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου. Οποιαδήποτε έξοδα για επισκευή εκτός του χώρου αυτού, επιβαρύνουν τον πελάτη.   

 

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εικονίδιο εγγύησης
όργανα γυμναστικής nordictrack 2 χρόνια εγγύηση