Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πάγκοι γυμναστικής
Κωδικός 04-008-46120

Πάγκος Δικεφάλων Επαγγελματικός Impulse 46120

Tιμή

Αρχική τιμή:544,00 €

489,00 €
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ: 6 x 81,50

*Μόνο για πληρωμές με πιστωτική κάρτα

KINISSIS PLUS

ΔΩΡΕΑΝ

FREE DELIVERY

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές σας πάνω από 100€
Δείτε Εξαιρέσεις

Αποστολή

ΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
μέσω Tbi Bank  

Αγοράστε τώρα με 3 έως 60 Δόσεις ΧΩΡΙΣ Πιστωτική κάρτα !

*Το επιτόκιο καθορίζεται από την Τράπεζα.

04-008-46120
489.00
https://cdn.kinissis.eu/cdn/farfuture/Rcz2OkW_bP3ofZmjDWbL13yPKQcw3T8IQqSbhJzOaQQ/1543479659/sites/default/files/2018-11/04-008-46120-seatad-preacheer-curl-amila.jpg
https://www.kinissis.eu/organa-gymnastikis/myiki-endynamosi/pagkoi-gymnastikis/pagkos-dikefalon-epaggelmatikos-impulse-46120
Πάγκος Δικεφάλων Επαγγελματικός Impulse 46120
Δες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά
Περιγραφή

Ο Επαγγελματικός πάγκος δικεφάλων της impulse διαθέτει ρύθμιση στο κάθισμα για να προσμαρμόζετε στις ανάγκες του εκάστοτε ασκούμενου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
 • 41kg
  Βάρος προϊόντος
 • 92 x 80 x 88 cm
  Διαστάσεις
 • Ρύθμιση
  στο κάθισμα
kinissis όργανα γυμναστικής fitness team

Το καλύτερο Fitness Team σου απαντά!

 • Ποιο είναι το καλύτερο όργανο γυμναστικής για σένα;
 • Πώς θα φτιάξεις το τέλειο πρόγραμμα προπόνησης;
 • Για να έχεις τις καλύτερες τιμές.
Οδηγός Άσκησης

Οδηγός Άσκησης για Πάγκους Δύναμης

1η μέθοδος: Η μέθοδος της “αντοχής στη δύναμη”, ταιριάζει περισσότερο σε όσους γυμνάζονται με στόχο τη βελτίωση της γενικότερης φυσικής τους κατάστασης. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει ελαφριά βάρη (στο 40-50% της μέγιστης ατομική δύναμης του χρήστη*) με 15-20 επαναλήψεις ανά σετ άσκησης.

2η μέθοδος: Στη μέθοδο σχηματισμού και ανάπτυξης μυών (bodybuilding), οι ασκήσεις πρέπει να εκτελούνται με αρκετά κιλά (στο 60-80% της μέγιστης ατομική δύναμης του χρήστη*) και με τις επαναλήψεις να κυμαίνονται μεταξύ 8-10. Αυτό το είδος προπόνησης, το οποίο είναι αρκετά έντονο, δεν συστήνεται για αρχάριους χρήστες.

 


 

*Σαν μέγιστη ατομική δύναμη χρήστη ορίζεται η προσπάθεια την οποία πρέπει να καταβάλλει ο χρήστης για να σηκώσει ένα μέγιστο βάρος για μία επανάληψη. Μέγιστο βάρος για κάθε άσκηση είναι εκείνο που επιτρέπει την εκτέλεση μίας (1) και μόνο επανάληψης, χωρίς να επιτρέπει στο χρήστη εκτέλεση άλλης συνεχόμενης. Το μέγιστο βάρος συνήθως διαφέρει από άσκηση σε άσκηση.

 


 

Συμβουλές: Πάντα να ξεκινάτε ένα πρόγραμμα προπόνησης με ασκήσεις προθέρμανσης.  Μετά από κάθε σετ επαναλήψεων με βάρη, να εκτελείτε μερικές διατατικές ασκήσεις για χαλάρωση των μυών, διάρκειας περίπου 60 δευτερολέπτων, πριν ξεκινήσετε το επόμενο. Ασκηθείτε 2-3 φορές την εβδομάδα και επεκτείνετε χρονικά τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι κλπ.. Γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι η τακτική άσκηση θα βελτιώσει τη γενικότερη φυσική σας κατάσταση και την αίσθηση της καλής σωματικής υγείας που νοιώθετε.

Προσοχή: Τα προαναφερόμενα και οι οδηγίες προπόνησης αναφέρονται μόνο σε υγιή άτομα. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης.

Πληροφορίες εγγύησης

Amila - 1 έτος

Εικονίδιο εγγύησης
εγγύηση amila 1 έτος