Γραφτείτε στο newsletter μας και κερδίστε εκπτωτικό κωδικό για τις αγορές σας

Email *

Δες τις καλύτερες προτάσεις με fitness δώρα για αυτά τα Χριστούγεννα!

 

 
 

Οι περίοδος των Χριστουγέννων αποτελεί την ιδανική περίοδο για να εμπνεύσεις έναν φίλο σου αλλά να ενθαρρύνεις και τον εαυτό σου, να ξεκινήσεις γυμναστική. Χαρίστε στα αγαπημένα σου πρόσωπα δώρα υγείας που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να επανέλθουν από την περίοδο των γιορτών...

Επιλέξαμε μερικά από τα πιο δημοφιλή και οικονομικά όργανα γυμναστικής, για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις δώρα fitness για τους αγαπημένους σου.

 

Δώρα για παιδιά

1. Air Hockey

Οι τιμές ξεκινούν από 128€. Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα για ατελείωτο παιχνίδι που βελτιώνει το συντονισμό των κινήσεων και των αντανακλαστικών. Μέσα από το παιχνίδι με air hockey ο χρόνος αντίδρασης βελτιώνεται.

 

2. Ποδοσφαιράκια

παιδικά ποδοσφαιράκια

Οι τιμές ξεκινούν από 128€ στη σειρά F Line. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι βελτιώνουν σημαντικές δεξιότητες όπως βελτίωση του συντονισμού και των αντανακλαστικών, όπως και με τα air hockey.

 

3. Πατίνια

παιδικά πατίνια

Οι τιμές ξεκινούν από 75€. Χαρίστε στα παιδιά σας ένα δώρο που αποτελεί ένα από τα πιο κλασσικά παιδικά οχήματα. Πατίνια αλουμινίου Kettler με ομαλή κίνηση και μηχανισμό αναδίπλωσης.

 

Δώρα για φίλους

1. Μονόζυγα γυμναστικής

μονόζυγα γυμναστικής

Οι τιμές τους ξεκινούν από 14€ και αποτελούν πολύ οικονομικές λύσεις για όργανα ενδυνάμωσης που στοχεύουν το πάνω μέρος του σώματος. Η εφαρμογή τους είναι εύκολη και προσφέρονται για καθημερινή χρήση.

 

2. Ιμάντες προπόνησης

ιμάντες προπόνησης

Οι τιμές ξεκινούν από 29,90€. Ένα από τα trends στο χώρο του fitness. Πολύ βολικοί στη χρήση και τη μεταφορά. Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι ότι μεταφέρονται πανεύκολα και ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την ίδια ευκολία για προπόνηση τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι. ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ!

 

3. Steppers

steppers

Οι τιμές ξεκινούν από 62€. Ένα δώρο για το φίλο που σου λέει εδώ και καιρό ότι θέλει να ξεκινήσει γυμναστική, αλλά δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα… Το τρίτο πιο διαδεδομένο όργανο αερόβιας γυμναστικής για το σπίτι.

 

4. Στρώματα γυμναστικής

στρώματα γυμναστικής

Οι τιμές ξεκινούν από 8,10€. Το αξεσουάρ άθλησης που πρέπει να βρίσκεται στον εξοπλισμό γυμναστικής κάθε αθλούμενου. Σε μεγάλη ποικιλία για να βρεις εκείνο που θα ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες σου ή τις ανάγκες εκείνου που θα το δωρίσεις.

 

5. Ρυθμιζόμενοι αλτήρες MCR-24 Toorx

ρυθμιζόμενοι αλτήρες

Η τιμή τους είναι 139€ και αποτελεί την τέλεια λύση για άτομα που η άσκηση με βάρη είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Ο αλτήρας είναι ρυθμιζόμενος από 2,5 έως 24kg και αποτελεί την τέλεια λύση για εξοικονόμηση χώρου, επειδή δεν χρειάζεται να έχετε μια ολόκληρη σειρά από ξεχωριστούς αλτήρες. Όλα σε ΕΝΑ!

 

6. Activity Trackers

activity trackers

Οι τιμές τους ξεκινούν από 48,30€ και αποτελούν ένα από τα τελευταία trends στο fitness. Η παρακολούθηση της υγεία γίνεται εύκολη! Τα activity trackers παρέχουν ακριβή δεδομένα ανάλογα με την κίνηση που ανιχνεύεται. Αναγνωρίζουν αυτόματα τις αλλαγές δραστηριότητας π.χ. εάν περπατάτε ή τρέχετε ή κάνετε ποδήλατο.

 

Δώρα για εσάς

Όργανα γυμναστικής

όργανα γυμναστικής

Μεγάλη ποικιλία για να αποφασίσετε μαζί εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Στα περισσότερα όργανα γυμναστικής προσφέρουμε δυνατότητα άτοκων δόσεων και δωρεάν μεταφορά και συναρμολόγηση. Θέλετε κάποιον ειδικό να σας προτείνει όργανα γυμναστικής αποκλειστικά για εσάς; Καλέστε μας στο 210 531 7701 ή στείλτε μας mail στο info@kinissis.eu

 


Στα KINISSIS οι προσφορές ξεκινούν από τα 2€. Δες τη σελίδα με τα όργανα γυμναστικής που οι τιμές τους ακολουθούν το κλίμα των γιορτών


 

Βρείτε περισσότερες συμβουλές άσκησης και υγείας στο blog μας!